維基 偽基

這是我剛剛回覆人的一句句子,是原創的喔。另外想在這裏提提各位本部落的編者,這裏謝絕轉帖。
低低等人用偽用維,低等人用 偽,中等人編維用 偽,高等人編維,高高等人編維編偽。
以上 用 為瀏覽、使用。以上 編 為編緝、貢獻。以上 維 為維基百科。以上 偽 為偽基百科。

本原文為(是粵語來的):
低低等人睇偽睇維 低等人睇偽 中等人編維睇偽 高等人編維 高高等人編維編偽

1 則回應給 維基 偽基

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: